Accountants en belastingadviseurs

Q+K ondersteunt en adviseert accountants en belastingadviseurs bij pensioenvraagstukken van klanten. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het opzetten en wijzigingen van pensioenregelingen voor DGA’s en het maken van actuariele pensioenberekeningen. Wij adviseren ook over collectieve pensioenregelingen van werkgevers en alle vraagstukken die hierbij kunnen spelen. Wij stellen ons ten doel het ingewikkelde onderwerp pensioen levendig en begrijpelijk te maken. Een helder verhaal over pensioen.

Advocaten en notarissen

Q+K ondersteunt en adviseert advocaten en notarissen bij pensioenvraagstukken die zien op echtscheidingen, arbeidsconflicten, het berekenen van pensioenschade en het beoordelen van ingewikkelde pensioendossiers. Wij stellen ons ten doel het ingewikkelde onderwerp pensioen levendig en begrijpelijk te maken. Een helder verhaal over pensioen.

Financiƫle dienstverleners

Q+K ondersteunt en adviseert financiële dienstverleners bij pensioenvraagstukken van klanten.
Hierbij kan gedacht worden aan pensioenadvies voor werkgevers, ondernemers, DGA’s en werknemers. Wij stellen ons ten doel het ingewikkelde onderwerp pensioen levendig en begrijpelijk te maken. Een helder verhaal over pensioen.